Google Shopping

Google Shopping

Med Google Shopping får du promoveret dine produkter direkte i Googles søgeresultater. Uanset om du allerede annoncerer med Google AdWords eller ej, så bør du også bruge Google Shopping. Det konverterer bedre, er generelt billigere og er udviklet specielt til webshops.

Ring mig op
 
Bestil gratis analyse

Certificerede Shopping specialister

Kampagnestruktur, feedoptimering og budstrategier spiller alle en afgørende rolle for at få succes med Google Shopping. Vi opsætter, vedligeholder og optimerer dine Google Shopping kampagner på daglig basis, så du får mest muligt ud af dit budget. Vores budstrategier baseres på dine mål, din avance og dine produkters udbud/efterspørgsel i markedet.

5 af 5 Google certificeringer

  • Search
  • Display
  • Shopping
  • Analytics
  • Mobile
google-certified

Vores tilgang til Google Shopping

Med en årlig vækst på 170% i klik er Google Shopping blandt de hurtigst voksende kanaler til webshops. Vi sikrer, at dit produktfeed altid er opdateret og at der skabes mest mulig værdi af din data. 

Inkluderet i Google Shopping

Uanset om dit budget er øremærket til Google Shopping eller også allokeres til Google AdWords, Facebook annoncering eller søgemaskineoptimering, så kan vi hjælpe med at administrere og optimere din online markedsføring.

Mere end et konsulenthus

Vi løser opgaver med ejers mindset, oprør mod status quo og et fokus på frontlinjen. Fra strategiudvikling i større koncerner til skalering af startups, så taler vores resultater for sig selv.

Aller Media A/S
Sulake
emma.dk
Lehm & Kjærbye
GamePoint

Få et uforpligtende opkald i dag