BI Dashboards

Få tværgående overblik over dine nøgletal med BI dashboards. Vi samler, kombinerer og visualiserer din data, så du kan følge din virksomheds performance i realtid. Med et BI dashboard får du indsigt i din forretning, så du kan handle hurtigt og proaktivt på indsigt.

Ring mig op
 
Om os

Hold kursen med et cockpit

Mange virksomheder overvåger stærkt aggregerede KPI’er via dashboards uden nuance og analyse. Det medfører ofte fortolkning på et svagt grundlag. Vi udvikler operative, strategiske og analytiske dashboards målrettet forskellige stakeholders i virksomheden. Det giver ledere og analytikere indblik i nøgletal, mens medarbejdere kan følge vigtige målepunkter relateret til det daglige arbejde.

Data dashboards

Udvikling af BI dashboards

Udviklere af dashboards er sjældent praktikere med hands-on erfaring. Vi leverer ikke blot de rå tal, men kan også hjælpe med at omsætte din data til forretningsindsigt og handlingsrettede anbefalinger.

Typer af dashboards

De fleste dashboards er suboptimale. De viser store mængder af data i en flot indpakning, men uden kontekst eller handlingsrettet værdi. Derfor udvikler vi individuelle operative, strategiske og analytiske dashboards målrettet forskellige stakeholders. Vi skaber fokus på de mest vitale KPI’er ved at tage udgangspunkt i Pareto princippet om, at 20% af indsatsen leverer 80% af resultaterne.

Mere end et konsulenthus

Vi løser opgaver med ejers mindset, oprør mod status quo og et fokus på frontlinjen. Fra strategiudvikling i større koncerner til skalering af startups, så taler vores resultater for sig selv.

Aller Media A/S
Sulake
emma.dk
Lehm & Kjærbye
GamePoint

Få et uforpligtende opkald