Google Analytics webanalyse

Google Analytics

Uanset om du er en lille eller stor virksomhed, kan Google Analytics – branchestandarden for webanalyse – hjælpe dig med at måle hvor godt dit website konverterer. Du får værktøjer til at måle trafik, konverteringer, annonceeffektivitet samt at forstå, hvordan folk bruger dit website.

Fordobl dine konverteringer

Bruger du ikke allerede Google Analytics til at konvertere flere af dine besøgende til betalende kunder, så koster det dig på bundlinjen. Få professionel hjælp til implementering af Google Analytics og analyse af den store mængde data. Vi konfigurerer også mål og event sporing, e-handelssporing samt avancerede muligheder som tilpassede dimensioner og segmenter for dybere indsigt.
5 af 5 Google certificeringer

Opsætning og installation af Google Analytics

En ting er at have Google Analytics. En anden er at bruge det. Vi får dig godt i gang fra A-Z og hjælper dig med at analysere din data, så du får handlingsrettet indsigt, som kan optimere din forretning.
Konfiguration af Google Analytics

Opsætning

Vi konfigurerer din Google Analytics konto med de data og funktioner, du har brug for. Vi hjælper også med korrekt implementering af sporingskode.
Datavalidering

Datavalidering

Mange har fejl i deres sporingsopsætning. Vi tester og validerer din data manuelt og med teknologier som ObservePoint, så du kan have tillid til din data.
Mål og hændelsessporing

Mål og hændelsessporing

Vi opsætter mål og hændelsesporing for alt, der bidrager med værdi. F.eks. sign-up til nyhedsbrev, kontaktformular, klik på e-mail links eller afspilning af video.
Udvidet e-handel

Sporing af e-handel

Har du webshop, installerer vi konverteringssporing. Det giver dig vigtige salgsnøgletal, som kan optimere din forretning og markedsføring.
Datalaget

Tilpassede dimensioner

Berig din data i Google Analytics med data fra andre kilder, f.eks. dit CRM-system. Vi hjælper dig med opsætning, dataopsamling og databehandling.
Tilpassede rapporter

Tilpassede rapporter

Få opsat brugerdefinerede rapporter, der indeholder præcis de data i det rapportdesign, du skal bruge. Vi deler også gerne nyttige skabeloner.
Avancerede segmenter

Segmenter

Med segmenter kan du isolere og sammenligne trafik mellem attributter som trafikkilder, geografi, demografi, browsere og meget andet.
Remarketing målgrupper

Remarketing

Få oprettet remarketing målgrupper til at nå brugere igen, som sandsynligvis vil konvertere. Målgrupperne baseres på brugeradfærden på dit website.
Dataanalyse

Dataanalyse

Selv virksomheder med in-house erfaring i Google Analytics, når sjældent det fulde potentiale. Dataanalyse tager meget tid, men vi kan aflaste jer i hverdagen.

80% har fejl i deres Analytics-sporing

Google Analytics sporing
Mange virksomheder har fejl i deres Analytics-sporing og drager dermed konklusioner på et forkert grundlag. Måske stemmer omsætningen ikke med økonomisystemet. Måske beregnes moms ikke særskilt. Vi ser mange typer af små og store fejl, som samlet gør, at dataen bliver ubrugelig.
Det er uhyre vigtigt at kunne have tillid til sin data. Derfor validerer vi data ved implementering af Google Analytics, både manuelt og automatisk med værktøjer som ObservePoint.com. Vi kan også tilbyde validering til virksomheder, som allerede har Google Analytics implementeret.

Mere end et konsulenthus

Vi løser opgaver med ejers mindset, oprør mod status quo og et fokus på frontlinjen. Fra strategiudvikling i større koncerner til skalering af ambitiøse startups fra 0 til 40 mio. kr. omsætning, så taler vores resultater for sig selv.

Nets
Rosendahls A/S
Creative Dock

Mere end et konsulenthus

Vi løser opgaver med ejers mindset, oprør mod status quo og et fokus på frontlinjen. Fra strategiudvikling i større koncerner til skalering af ambitiøse startups fra 0 til 40 mio. kr. omsætning, så taler vores resultater for sig selv.

Nets
Rosendahls A/S
Creative Dock