Google Analytics webanalyse

Google Analytics

Uanset om du er en lille eller stor virksomhed, kan Google Analytics – branchestandarden for webanalyse –  hjælpe dig med at måle hvor godt dit website konverterer. Du får værktøjer til at måle trafik, konverteringer, annonceeffektivitet samt at forstå, hvordan folk bruger dit website.

Ring mig op
 
Om os

Fordobl dine konverteringer

Bruger du ikke allerede Google Analytics til at konvertere flere af dine besøgende til betalende kunder, så koster det dig på bundlinjen. Få professionel hjælp til implementering af Google Analytics og analyse af den store mængde data. Vi konfigurerer også mål og event sporing, e-handelssporing samt avancerede muligheder som tilpassede dimensioner og segmenter for dybere indsigt.

5 af 5 Google certificeringer

  • Search
  • Display
  • Shopping
  • Analytics
  • Mobile
google-certified

Opsætning og installation af Google Analytics

En ting er at have Google Analytics. En anden er at bruge det. Vi får dig godt i gang fra A-Z og hjælper dig med at analysere din data, så du får handlingsrettet indsigt, som kan optimere din forretning.

80% har fejl i deres Analytics-sporing

Mange virksomheder har fejl i deres Analytics-sporing og drager dermed konklusioner på et forkert grundlag. Måske stemmer omsætningen ikke med økonomisystemet. Måske beregnes moms ikke særskilt. Vi ser mange typer af små og store fejl, som samlet gør, at dataen bliver ubrugelig.

Det er uhyre vigtigt at kunne have tillid til sin data. Derfor validerer vi data ved implementering af Google Analytics, både manuelt og automatisk med værktøjer som ObservePoint.com. Vi kan også tilbyde validering til virksomheder, som allerede har Google Analytics implementeret.

Mere end et konsulenthus

Vi løser opgaver med ejers mindset, oprør mod status quo og et fokus på frontlinjen. Fra strategiudvikling i større koncerner til skalering af startups, så taler vores resultater for sig selv.

Aller Media A/S
Sulake
emma.dk
Lehm & Kjærbye
GamePoint

Få et uforpligtende opkald