Strategiske specialopgaver

Strategiske specialopgaver

Et fælles problem for ledere og iværksættere er mangel på tid. Vi bistår med løsning af strategiske opgaver indenfor digital forretningsledelse på behovsbasis. Få akutte, tunge og tidskrævende opgaver løst med hastighed og kvalitet. Det giver dig tid til at lede.

Ring mig op
 
Om os

Har du en specialopgave?

Vi har kompetencer, erfaring og værktøjer til at bistå med løsning af strategiske specialopgaver i din digitale forretning. Vores afsæt er mere end 15 års erfaring på strategisk såvel som taktisk og operationelt niveau, både fra større internetvirksomheder og nogle af Europas hurtigst voksende startups.

I modsætning til de klassiske konsulenthuse, så er vi født digitale og arbejder kun digitalt. Vores viden er ikke baseret på forældede lærebøger, men på teoretisk ballast kombineret med mange års praktisk erfaring. At have haft hånden på kogepladen selv, mener vi er den bedste forudsætning for at kunne rådgive andre.

Opgaver vi løser

Få løst afgrænsede strategiske specialopgaver, så din virksomhed hurtigt kan komme videre. Vi løser en række standardopgaver, men er også åbne unikke opgaver til helt særlige projekter.

Mere end et konsulenthus

Vi løser opgaver med ejers mindset, oprør mod status quo og et fokus på frontlinjen. Fra strategiudvikling i større koncerner til skalering af startups, så taler vores resultater for sig selv.

Aller Media A/S
Sulake
emma.dk
Lehm & Kjærbye
GamePoint

Få et uforpligtende opkald