Google Tag Manager

Google Tag Manager

Google Tag Manager (GTM) gør det nemmere at opsætte og administrere sporingsscripts på dit website. Med Google Tag Manager kan vi implementere Google Analytics, Facebook pixels, A/B-testing, remarketing, konverteringssporing med mere uden at belaste it-afdelingen.

Ring mig op
 
Om os

Få kontrol over dine scripts

Implementering af nye scripts kan være tidskrævende, tage tid at validere og nemt udløse fejl. Med Google Tag Manager bliver processen nemmere. Nye ændringer kan testes og udgives med det samme. Versionskontrol gør det muligt at spole tilbage til tidligere konfigurationer med et klik. Få professionel hjælp til opsætning af Google Tag Manager og implementering af sporingsscripts.

5 af 5 Google certificeringer

  • Search
  • Display
  • Shopping
  • Analytics
  • Mobile
google-certified

Opsætning og installation af Google Tag Manager

Vi opretholder en stabil dataopsamling selv i perioder med spidsbelastning. Det gør vi ved at sikre, at dine tags indlæses i den korrekte rækkefølge og med understøttelse af Google Analytics og AdWords.

Et dataflow til alle dine eksterne tjenester

Google Tag Manager forenkler dataopsamlingen fra dit website. Udskift dine hardcodede scripts med en enkelt GTM-container, der skaber et samlet dataflow mellem dit website og 3.parts tjenester som Google Analytics, Google AdWords og Facebook baseret på centraliserede regler (tags og triggere). Kontakt os for en uforpligtende snak om implementering af Google Tag Manager.

Mere end et konsulenthus

Vi løser opgaver med ejers mindset, oprør mod status quo og et fokus på frontlinjen. Fra strategiudvikling i større koncerner til skalering af startups, så taler vores resultater for sig selv.

Aller Media A/S
Sulake
emma.dk
Lehm & Kjærbye
GamePoint

Få et uforpligtende opkald