Google AdWords

Google Ads

Få øjeblikkeligt resultater med Google Ads. Alle søger på Google, når de skal finde information på nettet. Med Google Ads får du topplaceringer på relevante søgninger, så dine produkter eller ydelser vises først. Kontakt os for en uforpligtende snak om dit potentiale.

Certificerede Google specialister

Få professionel hjælp til opsætning og optimering af dine Google Ads kampagner. Vi er certificerede Google specialister med erfaring til at håndtere alle konti af alle størrelser. Ved at kombinere teknik og data med vores erfaring og en optimeringskalender, sikrer vi, at du altid får mest muligt ud af dit budget. Vi sætter os godt ind i din forretning og udvikler unikke strategier til at nå dine mål.
5 af 5 Google certificeringer

Vores tilgang til Google Ads

Vi skriver vindende tekstannoncer og målretter søgeord efter din salgstragt. Med avancerede scripts, forbedrer vi din Google Ads performance døgnet rundt, alle dage i ugen.
1

Indsigt i din forretning

Indsigt i din forretning kombineret med vores erfaring i PPC markedsføring er første skridt til profitable Google Ads resultater. Vi vil vide mest muligt om din forretning og diskuterer dine målgrupper, købsadfærd, konverteringsrater, profitmargin og livstidsværdien af dine kunder. En adgang til Google Analytics vil også hjælpe os med at analysere trafikken på dit website. Med indsigt i din forretning rammer vi jorden løbende.
2

Analyse og markedsresearch

Overtager vi en eksisterende konto, starter vi med at analysere din historiske kampagnedata. Den historiske data kan give os værdifuld viden om tidligere eksperimenter og guide vores strategi tidligt. Vi analyserer også dine konkurrenters Google Ads aktiviteter med værktøjer som SEMrush og Searchmetrics. Det omfatter både deres budgetter og bedste positioner, søgeord, annoncegrupper og annoncer.

Udvikling af strategi

Vi udvikler og implementerer en effektiv Ads strategi baseret på den foregående analyse og research. Der oprettes søgeord, annoncer og annoncegrupper, som fremhæver dine unikke salgsargumenter med budstrategier, som matcher dine forretningsmål. Hvis det er nødvendigt, omstrukturerer vi din konto efter best-practice og anbefalinger fra Google, så din kvalitetsscore øges og din konto kan skalere.
4

Løbende optimering

Dine kampagner er live. Vi foretager ændringer og optimerer på daglig basis, efterhånden som vi får data. For at komme omkring alle kroge og hjørner af din Ads konto med hyppige interval, bruger vi en optimeringskalender. Vi gennemgår tjeklister, researcher søgeord, splittester nye ideer og søger proaktivt muligheder for vækst. Det sker i tæt samarbejde med dig på statusmøder, hvor vi også rapporterer vores resultater.

Hvad koster Google Ads?

Din kvalitetsscore i Google Ads er afgørende for din position og klikpris. En kvalitetsscore over gennemsnittet kan spare dig op til 50% per klik og 80% per konvertering. Kvalitetsscoren udregnes fra faktorer som forventet klikrate, relevans og brugeroplevelsen på dit website. Vi hjælper dig med at optimere din kvalitetsscore, så du opnår bedre resultater for færre penge.

Google remarketing

I gennemsnit gennemfører kun 2% af alle besøgende et køb eller et andet konverteringsmål. Det efterlader et stort uudnyttet potentiale blandt de resterende 98% af dine besøgende. De har allerede vist interesse, men endnu ikke taget affære. Derfor er målretning mod tidligere besøgende ikke alene billigt og effektivt. Det er absolut kritisk, hvis du vil have succes og vækst online.
Facebook retargeting og remarketing annoncering

Inkluderet i Google Ads

Uanset om dit budget er øremærket til Google Ads eller også allokeres til Google Shopping, Facebook annoncering eller søgemaskineoptimering, så kan vi hjælpe med at håndtere og optimere din online markedsføring.

Mere end et konsulenthus

Vi løser opgaver med ejers mindset, oprør mod status quo og et fokus på frontlinjen. Fra strategiudvikling i større koncerner til skalering af ambitiøse startups fra 0 til 40 mio. kr. omsætning, så taler vores resultater for sig selv.

Nets
Rosendahls A/S
Creative Dock

Mere end et konsulenthus

Vi løser opgaver med ejers mindset, oprør mod status quo og et fokus på frontlinjen. Fra strategiudvikling i større koncerner til skalering af ambitiøse startups fra 0 til 40 mio. kr. omsætning, så taler vores resultater for sig selv.

Nets
Rosendahls A/S
Creative Dock