Søgemaskineoptimering (SEO)

Bliv vist først på Google og spar penge på betalt trafik med søgemaskineoptimering. Vi sætter dig på kurs mod bedre organiske positioner på Google via søgeordsanalyser, on-site SEO, off-site SEO og linkbuilding. Kontakt os for en uforpligtende snak om dit SEO-potentiale.

Ring mig op
 
Om os

Bliv mere synlig i søgeresultaterne

Google bruger over 200 faktorer til at rangere websites i søgeresultaterne. Hvert minut registreres 300-500 nye websites. Få professionel hjælp til eksekvering og optimering af din SEO-indsats, så du bliver fundet og valgt blandt mængden. Vi har 15 års erfaring i søgemaskineoptimering, følger god kodeks i branchen og skaber vedvarende resultater med transparent rapportering.

5 af 5 Google certificeringer

  • Search
  • Display
  • Mobile
  • Shopping
  • Video
google-certified

Vores tilgang til SEO

Klikpriserne for AdWords og Facebook stiger med 30-50% på årlig basis. Gennem SEO erobrer vi organiske topplaceringer i søgemaskinerne til dig, så du gradvist bliver mindre afhængig af betalt trafik.

Inkluderet i SEO

Uanset om dit budget er øremærket til søgemaskineoptimering eller også allokeres til Google AdWords, Google Shopping eller Facebook annoncering, så kan vi hjælpe med at administrere og optimere din online markedsføring.

Mere end et konsulenthus

Vi løser opgaver med ejers mindset, oprør mod status quo og et fokus på frontlinjen. Fra strategiudvikling i større koncerner til skalering af startups, så taler vores resultater for sig selv.

Aller Media A/S
Sulake
emma.dk
Lehm & Kjærbye
GamePoint

Få et uforpligtende opkald i dag