Søgemaskineoptimering (SEO)

Bliv vist først på Google og spar penge på betalt trafik med søgemaskineoptimering. Vi sætter dig på kurs mod bedre organiske positioner på Google via søgeordsanalyser, on-site SEO, off-site SEO og linkbuilding. Kontakt os for en uforpligtende snak om dit SEO-potentiale.

Bliv mere synlig i søgeresultaterne

Google bruger over 200 faktorer til at rangere websites i søgeresultaterne. Hvert minut registreres 300-500 nye websites. Få professionel hjælp til eksekvering og optimering af din SEO-indsats, så du bliver fundet og valgt blandt mængden. Vi har 15 års erfaring i søgemaskineoptimering, følger god kodeks i branchen og skaber vedvarende resultater med transparent rapportering.
5 af 5 Google certificeringer

Vores tilgang til SEO

Klikpriserne for AdWords og Facebook stiger med 30-50% på årlig basis. Gennem SEO erobrer vi organiske topplaceringer i søgemaskinerne til dig, så du gradvist bliver mindre afhængig af betalt trafik.
1

Strategi & søgeordsanalyse

En god SEO-strategi starter med en intern analyse af dit website og en ekstern analyse af dit potentiale. I den interne analyse fokuserer vi på SEO-problemer på dit website, herefter lavthængende frugter, som giver dig størst effekt for dit budget. I den eksterne analyse udarbejder vi en søgeordsanalyse på dine produkter, ydelser og branche. Det kombinerer vi med en linkanalyse og en konkurrentanalyse. Resultatet er en klar og handlingsrettet SEO-plan prioriteret efter tid og effekt.
2

On-site SEO

SEO handler i sin kerne om at skabe gode brugeroplevelser med relevant kvalitetsindhold. Vi gennemgår dit website fra A-Z med fokus på hastighed, indhold, linkstruktur, duplikeret indhold, fejlsider, kodning og andre problemer, der kan give brugerne en dårlig oplevelse og hæmme din synlighed. Men selv med et SEO-optimeret website er konkurrencen stor. Derfor udvælger vi også fokussøgeord og arbejder med metadata og rich snippets, som får dig til til at skille dig ud i søgeresultaterne.

Off-site SEO

Under off-site SEO arbejder vi med linkbuilding, lokal SEO og signaler fra sociale medier. Altså søgemaskineoptimering udenfor dit website. Med en løbende indsats, etablerer vi en voksende backlink profil til dit website bestående af et naturligt mix af earned, acquired og outreach links. De sociale medier inddrages til at forbedre dine sociale signaler til Google. Har du en virksomhed med lokale kunder, administrerer vi din Google My Business profil og optimerer dine lokale rankings.
4

Evaluering & optimering

SEO er en langsigtet investering. Desværre stopper konkurrencen om de eftertragtede topplaceringer i søgemaskinerne heller aldrig. De positioner du har opnået i dag, kan gå til en af dine konkurrenter i morgen via en målrettet SEO-indsats. Derfor overvåger og analyserer vi konstant den enorme mængde af data fra søgemaskinerne, så vi proaktivt kan forsvare og erobre positioner på vigtige nøglesøgeord for dig. Vil du være nr. 1 og forblive nr. 1, så kræver det en vedvarende indsats.

Inkluderet i SEO

Uanset om dit budget er øremærket til søgemaskineoptimering eller også allokeres til Google AdWords, Google Shopping eller Facebook annoncering, så kan vi hjælpe med at administrere og optimere din online markedsføring.

Vi opsætter og konfigurer Google Søgekonsol for dig, hvis du ikke allerede har gjort det.

Søgekonsol giver os mulighed for at overvåge og vedligeholde dit websites synlighed i søgeresultaterne. Hvis vi overtager en eksisterende konto, verificerer vi, at Søgekonsol er konfigureret korrekt og linket til Google Analytics.

Vi bruger Google Søgekonsol på daglig basis til at analysere din trafik, øge din klikrate fra søgeresultaterne, identificere fejl under indeksering og til at indsende nyt indhold til indeksering i Google.

De mest synlige virksomheder på Google handler proaktivt på egen og konkurrenters SEO-data.

Vi bruger avancerede værktøjer som SEMRushSearchmetrics og Ahrefs til at overvåge dine rankings og backlinks. Derudover til at få nye ideer, scanne dit website for fejl og at være på forkant med dine konkurrenter.

Selvom SEO i sin kerne handler om at skabe kvalitetsindhold andre linker til og taler om, så kan vi med hjælp af tekniske værktøjer handle datadrevet med færre antagelser og mindre manuelt arbejde.

Du ejer din data. Hver eneste byte.

Vi opsætter online rapportering med relevante nøgletal for dine kort- og langsigtede SEO-mål. Hvis du ønsker det, kan du også få tilsendt en rapport via e-mail med et fast interval efter eget ønske.

Din input og feedback er vigtig for langsigtet succes med søgemaskineoptimering.

Vi planlægger statusmøder med dig eller dit team på ugentlig eller månedlig basis efter behov. Her gennemgår vi nøgletal for SEO-indsatsen og diskuterer nye strategier, initiativer og ideer.

Selvfølgelig er vi også altid tilgængelige på mail og telefon, men vi foretrækker at få faste møder i kalenderen.

Mere end et konsulenthus

Vi løser opgaver med ejers mindset, oprør mod status quo og et fokus på frontlinjen. Fra strategiudvikling i større koncerner til skalering af startups, så taler vores resultater for sig selv.

Få et uforpligtende opkald