Søgemaskineoptimering (SEO)

Bliv vist først på Google og spar penge på betalt trafik med søgemaskineoptimering. Vi sætter dig på kurs mod bedre organiske positioner på Google via søgeordsanalyser, on-site SEO, off-site SEO og linkbuilding. Kontakt os for en uforpligtende snak om dit SEO-potentiale.

Bliv mere synlig i søgeresultaterne

Google bruger over 200 faktorer til at rangere websites i søgeresultaterne. Hvert minut registreres 300-500 nye websites. Få professionel hjælp til eksekvering og optimering af din SEO-indsats, så du bliver fundet og valgt blandt mængden. Vi har 15 års erfaring i søgemaskineoptimering, følger god kodeks i branchen og skaber vedvarende resultater med transparent rapportering.
5 af 5 Google certificeringer

Vores tilgang til SEO

Klikpriserne for AdWords og Facebook stiger med 30-50% på årlig basis. Gennem SEO erobrer vi organiske topplaceringer i søgemaskinerne til dig, så du gradvist bliver mindre afhængig af betalt trafik.
1

Strategi & søgeordsanalyse

En god SEO-strategi starter med en intern analyse af dit website og en ekstern analyse af dit potentiale. I den interne analyse fokuserer vi på SEO-problemer på dit website, herefter lavthængende frugter, som giver dig størst effekt for dit budget. I den eksterne analyse udarbejder vi en søgeordsanalyse på dine produkter, ydelser og branche. Det kombinerer vi med en linkanalyse og en konkurrentanalyse. Resultatet er en klar og handlingsrettet SEO-plan prioriteret efter tid og effekt.
2

On-site SEO

SEO handler i sin kerne om at skabe gode brugeroplevelser med relevant kvalitetsindhold. Vi gennemgår dit website fra A-Z med fokus på hastighed, indhold, linkstruktur, duplikeret indhold, fejlsider, kodning og andre problemer, der kan give brugerne en dårlig oplevelse og hæmme din synlighed. Men selv med et SEO-optimeret website er konkurrencen stor. Derfor udvælger vi også fokussøgeord og arbejder med metadata og rich snippets, som får dig til til at skille dig ud i søgeresultaterne.

Off-site SEO

Under off-site SEO arbejder vi med linkbuilding, lokal SEO og signaler fra sociale medier. Altså søgemaskineoptimering udenfor dit website. Med en løbende indsats, etablerer vi en voksende backlink profil til dit website bestående af et naturligt mix af earned, acquired og outreach links. De sociale medier inddrages til at forbedre dine sociale signaler til Google. Har du en virksomhed med lokale kunder, administrerer vi din Google My Business profil og optimerer dine lokale rankings.
4

Evaluering & optimering

SEO er en langsigtet investering. Desværre stopper konkurrencen om de eftertragtede topplaceringer i søgemaskinerne heller aldrig. De positioner du har opnået i dag, kan gå til en af dine konkurrenter i morgen via en målrettet SEO-indsats. Derfor overvåger og analyserer vi konstant den enorme mængde af data fra søgemaskinerne, så vi proaktivt kan forsvare og erobre positioner på vigtige nøglesøgeord for dig. Vil du være nr. 1 og forblive nr. 1, så kræver det en vedvarende indsats.

Inkluderet i SEO

Uanset om dit budget er øremærket til søgemaskineoptimering eller også allokeres til Google Ads, Google Shopping eller Facebook annoncering, så kan vi hjælpe med at administrere og optimere din online markedsføring.

Mere end et konsulenthus

Vi løser opgaver med ejers mindset, oprør mod status quo og et fokus på frontlinjen. Fra strategiudvikling i større koncerner til skalering af ambitiøse startups fra 0 til 40 mio. kr. omsætning, så taler vores resultater for sig selv.

Nets
Rosendahls A/S
Creative Dock

Mere end et konsulenthus

Vi løser opgaver med ejers mindset, oprør mod status quo og et fokus på frontlinjen. Fra strategiudvikling i større koncerner til skalering af ambitiøse startups fra 0 til 40 mio. kr. omsætning, så taler vores resultater for sig selv.

Nets
Rosendahls A/S
Creative Dock