Konsulenthus med entreprenant DNA

Larsen Digital er et digitalt konsulenthus med ekspertise i digital strategi, online marketing og data insights. Vi har base i København og Esbjerg, hvorfra vi hjælper en udvalgt skare af partnere, fra etablerede markedsledere til ambitiøse iværksættere, med at opnå signifikant og vedvarende vækst online.

I modsætning til de klassiske konsulenthuse, der rekrutterer studerende med viden fra forældede lærebøger, så kombinerer vi teoretisk ballast med 15 års erfaring i optimering og skalering af digitale forretninger. At have haft hånden på kogepladen selv, mener vi er en forudsætning for at kunne rådgive andre.

Gennem år med både succes og fiasko, ved vi, at dag-til-dag succeser ikke findes, men at vejen til succes er brolagt med vedholdenhed, læring, eksperimenter og hårdt arbejde. Derfor bringer vi et problemløsende mindset og en kampvilje for marginalerne til alle vores samarbejder.

Skal vi samarbejde? Bliv ringet op eller find vores adresse og kontaktoplysninger.

Kenni Larsen – Partner i Larsen Digital. Kenni stiftede sin første virksomhed som 14-årig, har en HD fra CBS og 15 års erfaring fra bl.a. Aller Media, GamePoint Int., Sulake Corp., og senest som COO for EMMA GROUP i London.
Ring mig op

Ledelse

Kenni LarsenCEO | Partner
Asger KraghCSO | Partner
Anders JytzlerCTO | Partner
Mathieu PoulettyCLO | GDPR konsulent

Advisory board

Jan Krog HenningsenMentorchef, InnoFounder & Venture Udviklingschef, CIID & CIID Nest
Pernille AalundForretningskvinde, iværksætter, forfatter og foredragsholder
Michael BrandtBestyrelsesformand og advokat, Synch advokatpartnerselskab

Vores principper

Mere end et konsulenthus

Vi løser opgaver med ejers mindset, oprør mod status quo og et fokus på frontlinjen. Fra strategiudvikling i større koncerner til skalering af startups, så taler vores resultater for sig selv.

Aller Media A/S
Sulake
emma.dk
Lehm & Kjærbye
GamePoint

Få et uforpligtende opkald