Konsulenthus med entreprenant DNA

Larsen Digital er et innovativt konsulenthus med speciale i digital strategi, online marketing og data analytics. Vores metoder er baseret på 15 års erfaring og >100 cases indenfor e-handel, digitale medier, sociale medier, abonnementsbaserede forretninger, casual gaming og virtuelle communities. Vi hjælper vi en udvalgt skare af partnere, fra etablerede markedsledere til ambitiøse iværksættere, med at opnå signifikant og vedvarende vækst online.

I modsætning til de klassiske konsulenthuse, der rekrutterer studerende med viden fra forældede lærebøger, så kombinerer vi teoretisk ballast med 15 års erfaring i optimering og skalering af digitale forretninger. At have haft hånden på kogepladen selv, mener vi er en forudsætning for at kunne rådgive andre.

Gennem år med både succes og fiasko, ved vi, at dag-til-dag succeser ikke findes, men at vejen til succes er brolagt med vedholdenhed, læring, eksperimenter og hårdt arbejde. Derfor bringer vi et problemløsende mindset og en kampvilje for marginalerne til alle vores samarbejder.

Hvorfor samarbejde med Larsen Digital?

  • Specialiseret i digital strategi, online marketing og data analytics.
  • Erfaring fra >100 cases indenfor e-handel, digitale medier, abonnementsforretninger, casual gaming og virtuelle communities.
  • Beviste metoder til at opnå signifikant og vedvarende vækst online gennem 4 strategiske linser: markedspositionering, værditilbud, vækstmodel og kanalmix.

Skal vi samarbejde? Find vores adresse og kontaktoplysninger her. 

Kenni Larsen

Kenni Larsen – Partner i Larsen Digital. Kenni stiftede en række succesfulde communities som selvlært PHP programmør i en alder af 14, har en HD fra CBS og er certificeret i Google Ads, Google Shopping og Google Analytics med over 15 års international erfaring fra bl.a. Aller Media A/S, GamePoint Int., Sulake Corp. og senest som COO for Emma Group Ltd. i London med 30 ansatte. 

Kenni har b.l.a. været konsulent i Creative Dock, Rosendahls, Nets Denmark, Økonomisk Ugebrev og InnoFounder under Innovationsfonden. Kenni har desuden stiftet kontorhotellet Amaliegade 6 i København, er partner i en række scaleups og er medlem af erhvervsnetværket Presidents Institute.

Ledelse

Kenni Larsen

Kenni Larsen

CEO & Partner

Line Daugaard

Design & UX
Asger Kragh

Asger Kragh

CSO & Partner

Advisory board

Jan Krog Henningsen

Jan Krog Henningsen

Mentorchef, InnoFounder & Venture Udviklingschef, CIID & CIID Nest
Pernille Aalund

Pernille Aalund

Forretningskvinde, iværksætter, forfatter og foredragsholder
Michael Brandt

Michael Brandt

Bestyrelsesformand og advokat, CO:PLAY Advokatfirma

Vores principper

Hurtig eksekvering

Hurtig eksekvering

I en verden i hurtig forandring, er hastighed og agilitet forskellen på vindere og tabere. Vi sætter ikke deadlines i uger, men i minutter, timer og dage.
Fortrolighed

Fortrolighed

Dine data er blandt dine mest værdifulde aktiver. Vi indgår altid en NDA, værner om dine oplysninger og lækker ikke dele af din strategi i en kundecase.
Proaktivt samarbejde

Proaktivt samarbejde

Da vi måler vores succes på fastholdelse, dedikerer vi mere tid til din forretning og mindre til at skrive e-bøger, tweete og at tale til konferencer.
Målbare resultater

Målbare resultater

Vi måler alt og optimerer med data. Vi samler, kombinerer og visualiserer dine data, så du kan træffe smartere beslutninger baseret på fakta.
Transparent rapportering

Transparent rapportering

Vi planlægger statusmøder på ugentlig eller månedlig basis. Derudover får du adgang til et BI dashboard med rapportering i realtid.
Ingen binding

Ingen binding

Vi lever af vores glade kunder og vil have, at du bliver, fordi du er tilfreds, ikke fordi du er bundet til det. Det fordrer os til at levere vores bedste hver dag.

Mere end et konsulenthus

Vi løser opgaver med ejers mindset, oprør mod status quo og et fokus på frontlinjen. Fra strategiudvikling i større koncerner til skalering af ambitiøse startups, så taler vores resultater for sig selv.

InnoFounder
Nets
Rosendahls A/S
Creative Dock

Mere end et konsulenthus

Vi løser opgaver med ejers mindset, oprør mod status quo og et fokus på frontlinjen. Fra strategiudvikling i større koncerner til skalering af ambitiøse startups fra 0 til 40 mio. kr. omsætning, så taler vores resultater for sig selv.

Nets
Rosendahls A/S
Creative Dock