Online marketingstrategi

Online marketingstrategi

Nå ambitiøse mål med en online marketingstrategi og få sund balance mellem organisk og betalt trafik. Vi tager udgangspunkt i din online kunderejse og arbejder med segmentering, målretning og positionering på tværs af digitale kanaler. Succes starter med planlægning.

Ring mig op
 
Om os

Opnå vækst med online marketing

Mange bureauer er galt på den. De fokuserer på awards, flotte designs og tomme kalorier som Facebook likes, når de burde sikre dig flere nye kunder og at maksimere dit afkast. Vi udvikler effektive marketingstrategier i krydsfeltet mellem owned, earned og paid media, som skaber vækst i din forretning og får din telefon til at ringe. Vi er certificerede Google specialister med 15 års erfaring.

Digital markedsføringsstrategi

Designet ud fra din kunderejse

Konkurrencen online er hård. For at vinde skal du have en effektiv online marketingstrategi. Vi baserer din strategi på data og målretter initiativer til alle faser i din online kunderejse og salgstragt. 

Hvorfor en online marketingstrategi?

Følgende problemer går igen, når virksomheder ikke har en klar og defineret online marketingsstrategi

Mere end et konsulenthus

Vi løser opgaver med ejers mindset, oprør mod status quo og et fokus på frontlinjen. Fra strategiudvikling i større koncerner til skalering af startups, så taler vores resultater for sig selv.

Aller Media A/S
Sulake
emma.dk
Lehm & Kjærbye
GamePoint

Få et uforpligtende opkald