Forretningsmodellering

Forretningsmodellering

Forstå dine kunder bedre, skab bedre produkter og løft din forretning til et nyt niveau gennem forretningsmodellering. Vi hjælper visionære virksomheder med at udfase gamle forretningsmodeller ved at designe fremtidens virksomhed. Få en stærk forretning, der også kan konkurrere i morgen.

Ring mig op
 
Om os

Bliv en digital innovator

Du har måske hørt skrækhistorierne om Fona, Blockbuster, Nokia og Kodak. Store markedsledende virksomheder, som blev fanget af den digitale tidsalder og tabte. Vi gør digital innovation praktisk og jordnært gennem beviste metoder og med simple værktøjer. Vi er erfarne i Business Model Canvas og bruger Lean Startup frameworket til at teste nye ideer hurtigt, billigt og effektivt.

Forretningsmodellering med Business Model Canvas

Nye trends og brugerbehov gør, at virksomheder konstant skal udvikle sig. Business Model Canvas er blandt de bedste værktøj til at udvikle og optimere de elementer, som samlet giver din virksomhed succes.

Innovationsværktøjer

Førende organisationer som Microsoft, SAP, Intel og MasterCard bruger Business Model Canvas og Value Proposition Canvas til at skitsere nye forretningsideer hurtigt for at teste, om resultatet indikerer en idé, der er værd at forfølge. Vi er erfarne i begge værktøjer og tilbyder workshops i forretningsmodellering og design af værditilbud, så du kan arbejde mere innovativt i din virksomhed.

Business Model Canvas

Value Proposition Canvas

Mere end et konsulenthus

Vi løser opgaver med ejers mindset, oprør mod status quo og et fokus på frontlinjen. Fra strategiudvikling i større koncerner til skalering af startups, så taler vores resultater for sig selv.

Aller Media A/S
Sulake
emma.dk
Lehm & Kjærbye
GamePoint

Få et uforpligtende opkald