WordPress website

Hvis du har brug for et nyt website til at repræsentere din virksomhed, så opfylder WordPress både kriterier og behov i næsten alle tilfælde. Det er let og overskueligt selv at ændre tekster, billeder, telefonnumre og alt andet i et WordPress bygget website. Du får selvfølgelig også undervisning i hvordan du bedst bruger systemet, så du ikke er på bar bund.

Ring mig op
 
Om os

Køb et professionelt WordPress website

Når du bruger Larsen Digital får du mange års erfaring til hele processen. Vi har up-to-date erfaring med at ligge en passende digital strategi, så vi er sikre på at vi rammer netop din målgruppe. Du er i trygge rammer hele vejen rundt og er dækket ind på alle digitale fronter.

Up-to-date erfaring med seneste webudviklings teknologier

  • HTML5
  • CSS3
  • jQuery
  • JavaScript
  • XML

Store og små website projekter

Vores team kan løfte både store og små projekter med vores mange års erfaring. WordPress passer til både de store og små projekter, og er meget skalerbar. Der findes ikke et projekt eller en opgave der ikke kan løses vha. et WordPress website.

Du ejer selv dit website og din data

Vi ønsker altid det bedste for dig og din virksomhed. Derfor ejer du altid selv alt dit online materiale, som website, Google AdWords, Google Analytics og alt andet data du kan komme i tanker om.

Slide MAX BUD X KVALITETSSCORE = RANK KLIKPRIS ANNONCØR 1 2 KR money-icon-1 10 star star star star star star star star star star 20 1,61 KR ANNONCØR 2 4 KR 4 star star star star 16 3,01 KR money-icon-2 ANNONCØR 3 6 KR money-icon-3 2 star star 12 4,01 KR ANNONCØR 4 8 KR money-icon-4 1 star 8 6,32 KR

Ingen skjulte gebyrer eller omkostninger

Vi arbejder ud fra en filosofi om at der ikke skal være nogen skjulte gebyrer eller omkostninger, så du aldrig skal være bange for at føle dig bundet eller bondefanget hos Larsen Digital.

Facebook retargeting og remarketing annoncering

Mere end et konsulenthus

Vi løser opgaver med ejers mindset, oprør mod status quo og et fokus på frontlinjen. Fra strategiudvikling i større koncerner til skalering af startups, så taler vores resultater for sig selv.

Aller Media A/S
Sulake
emma.dk
Lehm & Kjærbye
GamePoint

Få et uforpligtende opkald i dag