Webshop – Invester pengene rigtigt første gang

Skal du ud og investere penge i en ny webshop? Så sørg for at dit budget bliver brugt mest optimalt! Vi sørger for i samarbejde med dig at finde dit ambitionsniveau så den korrekte digitale strategi kan blive lagt fra en start. Dermed undgår du at spilde penge på en masse unødige tiltag som ikke giver mere værdi til din virksomhed.

Ring mig op
 
Om os

Vi leverer salgsdygtige webshops i et prisvindende CMS

Når du skal investere i en ny webshop så er det vigtigt at du investerer i de rigtige værktøjer og løsninger, så dine penge ikke er spildte. Derfor ligger vi en digital strategi for din virksomhed inden vi går i gang, på den måde er vi sikre på at dit budget bliver lagt det rigtige sted.

5 af 5 Google certificeringer

  • HTML5
  • CSS3
  • jQuery
  • JavaScript
  • XML

Køb en webshop med fokus på din målgruppe

Vi arbejder altid ud fra filosofien om at analysere før vi eksekverer, på den måde sørger vi for at få det meste ud af vores tid og dit budget. Vi får meget mere ud af budgettet ved at optimere allerede inden vi går i gang. På den måde ved vi hvilke kanaler vi skal arbejde intensivt med så vi rammer målgruppen bedst muligt.

Mere end et konsulenthus

Vi løser opgaver med ejers mindset, oprør mod status quo og et fokus på frontlinjen. Fra strategiudvikling i større koncerner til skalering af startups, så taler vores resultater for sig selv.

Aller Media A/S
Sulake
emma.dk
Lehm & Kjærbye
GamePoint

Få et uforpligtende opkald i dag