Websites & Webshop

Webløsninger med beviste resultater

Vi leverer websites og webshops vi ved virker, baseret på de seneste webteknologier og indsamlede brugerdata.

Dit website er et nøglepunkt i din online markedsføring. Derfor er det vigtigt at alt på websitet virker optimalt for at generere konverteringer, hvad enten det er til salg, et opkald til din virksomhed eller subscription til f.eks. nyhedsbrev.

Vi bruger de data vi samler ind fra dine løsninger til at vurdere hvor vi bedst kan optimere websitet. Det nytter ikke at have meget traffik hvis ingen af brugerne ender med at købe noget eller ringe dig op. Vi har mange års erfaring med både at bygge websites, webshops og indsamling af data til at optimere på konverteringerne.

digital strategi

Specialister i websites og webshops

Den franske militærgeneral Napoleon hævdede angiveligt, at ingen slag nogensinde fulgte planen. Men Napoleon planlagde også alle sine kampe langt mere omhyggeligt end nogen tidligere general havde gjort. Uden en plan bliver man slave af begivenheder.

Forretningsmodellering

Professionelt website

 • Unikt designet website der afspejler din virksomhed
 • En skræddersyet webløsning
 • Vi måler på dine data
 • Optimeringer på baggrund af indsamlede data
Se mere
Strategiske specialopgaver

Webshop der konverterer

 • Webshop i beviste løsninger
 • 15 års erfaring med vellykkede webshops
 • Følger altid gældende lovgivning
 • Unikke designs og up-to-date udvikling
Se mere

360˚ digital strategi

Digital strategi

Online markedsføringsstrategi går ofte under definitionen ‘digital strategi’. Men digital strategi er meget mere end online markedsføring.

I dag er alle brancher ramt af omfattende digital transformation, der påvirker hele forretningen. For virksomheder betyder det, at de må integrere digitale discipliner på tværs af værdikæden og i nogle tilfælde at genopfinde sig selv.

Derfor tilbyder vi strategisk rådgivning og sparring på tre niveauer:

 1. Digital strategi – 360˚
 2. Digital forretningsstrategi
 3. Digital markedsføringsstrategi

Når vi arbejder med digital forretningsstrategi, kigger vi enten på hele eller dele af forretningen. Vores tilgang er samarbejdende, drevet af data og leveret af digitale specialister med mere end 12 års erfaring.

Få et uforpligtende opkald